TUAH PAK GUARD !!

Wahhhh! Rasa lucu pula bila terbaca entry seorang blogger tentang tuah pak guard yang pernah di maki oleh isteri Mat Yo kini semakin menjadi-jadi selepas kes kontroversi yang melanda dirinya . Hikhmah daripada kesabaran di maki dan di tending Pak Guard atau mudah di kenali dengan Azman di jemput berlakon dalam sebuah drama yang telah diadaptasi daripada novel Cinta Pandang Ke-2 terbitan Kumpulan Media Karangkraf.
Sinopsis Cinta Pandang ke-2 

"Dahlah gemuk macam gajah, garang pulak macam singa! Patut tak payah pergi sekolah, duduk saja dalam hutan!" Zairul Hasmat memang meluat dengan Ainnur Azleen. Walaupun mereka berdua sekelas, tetapi tidak pernah sebulu. Ada saja sikap Ainnur yang menjengkelkan hatinya.

Di sekolah, Zairul "prince charming" sedangkan Ainnur si Ugly Betty. Beza mereka macam langit dengan bumi! Disebabkan badan saiz XXL, Ainnur hanya mampu memuja Zairul dalam diam. Zairul pula memang seronok menyakat. Tidak sudah-sudah mengejek Ainnur menyebabkan Ainnur berasa hati lalu nekad bertukar sekolah.

Setelah bertahun lamanya masa berlalu....

Ainnur bertemu semula dengan Zairul di dalam sebuah syarikat. Dia menjadi ketua di bahagian itu manakala Zairul hanyalah sebagai budak penghantar surat.

Zairul tidak tahu bahawa gadis cantik yang menjadi bosnya itu adalah Ainnur Azleen yang pernah dikutuk dan dicaci suatu waktu dulu. Pertama kali berjumpa, dia terus jatuh cinta! Sanggup berkorban jiwa dan raga.

Aha, Ainnur mendapat idea! Inilah masanya untuk dia membalas dendam lama.


Drama ini di terbitkan oleh ZK Creative Production Sdn. Bhd. Untuk tayangan slot Aurora di TV9. Drama ber episode ini di bintangi oleh  Izara Aishah, Dazrin Kamarudin, Maria Farida, Ridzuan Hashim, Norman Hakim, Erynne Erynna, Along Eyzendy, Amira Rosli, Abby Nour, turut memperkenalkan Eiyha Abdullah dan ramai lagi.

p/s: wahhh semakin bertambah-tambah rezeki Pak Azman ni ye :) Hopefully apa yang terjadi just lupakan dan terus move on ke hadapan ye :)

No comments:

Post a Comment